Ruže čajevke


Bakarola

Grand Gala

Cvet je somot tamno crven, pojedinačni. Dobrog je mirisa. Manje otporna na bolesti. Pravi crni dragi kamen, obilno cveta i snažno raste, 80-90 cm.

Cvet je peharast, krupan i tamno crvene boje skoro bez mirisa. Manje je otporna na bolesti. Omiljena je kod proizvođača. Rezanog cveta, skoro bez trnja i brzo obnavlja cvetanje, 70-90 cm.


Red Berlin

Šarl de Gol

Boja je krv crvena do tamno crvene. Pupoljci su pravilno peharasti, izvanredna za rezani cvet, brzo obnavlja cvetanje, najproduktivnija ruža tržištu, 70-90 cm

Cvet je jednobojan jorgovan-plavi, pun i krupan. Jakog je mirisa, srednje otporna na bolesti. Srednjeg rasta, 60-80 cm.


Viljem Šekspir

Paskali

Cvet je u početku krv crven, u precvetavanju purpurno crven, veoma gust, prečnika 7-9 cm. Srednje jakog je mirisa i srednje otporna na bolesti.Raste snažno i uspravno, 100-120 cm

Cvet je vrlo prijatnog mirisa, sa oko 30 latica, bele boje. Bujnog rasta brzo obnavlja cvetove. Visina biljke do 70 cm. Otporna je na bolesti i dobro se bokori.


Landora

Elizabeta

Cvetovi su krupni, žute boje, pojedinačni. Prijatnog su mirisa. Pogodna je za rezanje cveta.Otporan je na kišu i veličine oko 10 cm. Grm ruže naraste oko 100 cm visoko i 50 cm široko. Otporna je na bolesti..

Ruža Elizabeta ima veoma lepe, krupne i elegantne cvetove. To je snažna i visoka biljka koja uz lagano orezivanje može porasti u impresivan žbun.Raste u visinu i preko 150 cm.


Big Puple

Dajana

Cvetovi su prekrasne ljubičaste boje s primesom purpurne. Veličina cveta je oko 10 cm. Ova ruža narasta do 100 cm u visinu i 70 cm u širinu. Miris je izraženo snažan.

Kod sorte ruže Dajana ivice latica su prekrivene jasnim rumenilom. Formira puno slatko mirisnih cvetova sa dugom stabljikom.


Lejdi

Farah

Cvetovi su prekrasne ljubičaste boje s primesom purpurne. Veličina cveta je oko 10 cm. Ova ruža narasta do 100 cm u visinu i 70 cm u širinu. Miris je izraženo snažan.

KAJZER FARAH je je izuzetno lepa ruža vrlo krupnog pupoljka koji se otvara u perfektan cvet. Cvet je šampanj beo sa crvenim ivicama. Visine jo oko 80 cm i veoma je pogodna za proizvodnju rezanog cveta.