Porodica Obradović bavi se proizvodnjom sadnica kalemova, voća i ruža od 'vajkada'. Kalemarstvo je tradicija koju ovi vredni domaćini ljubomorno čuvaju i neguju jer za njih kalemarstvo više je od posla. To je tradicija, ljubav, izazov ali i mukotrpan rad - težak zanat, kome su oni u potpunosti dorasli.

           Odgovornost u domaćinstvu za organizaciju proizvodnje preuzeo je Dragan Obradović, mlad,vredan, odgovoran i ambiciozan kalemar koji je osavremenio proizvodnju i prilagodio je novo nastalim, savremenim uslovima života i rada. Svaki član domaćinstva ima svoja zaduženja koja, uz pomoć mnogobrojne dodatne radne snage, uspešno obavlja, pa ova porodična firma savršeno složno funkcioniše kao dobro organizovan tim.


          Savemen način proizvodnje i plasmana sadnica razlog je organizovanja porodične proizvodnje kao preduzeća. U želji da se odgovori na ove izazove i mnogobrojne zahteve kupaca nastao je Rasadnik ZTR " OBAD " Velika Drenova.

          Rasadnik je organizovan kao porodična zanatska radnja. Registracija je izvršena, u skladu sa Zakonom, u agenciji za privredne registre Republike Srbije sa osnovnim podacima :

 

APR podaci

  ZTR '' OBAD '' Velika Drenova,


     vlasnik : Dragan Obradović


           Mat.Broj : 60182981


                     PIB : 104457716


  Š.D : 0130 - Gajenje sadnog matrijala

  

     Vidi podatke...LOKACIJA :
 

      

          Rasadnik se prostire na više hektara plodne zemlje, u pitomoj moravskoj dolini, u ataru velikodrenovskom, opština Trstenik okrug Rasinski (Kruševac). Samo mesto je na raskrsnici puteva Trstenik - Kruševac - Jagodina, sa leve strane Zapadne Morave.
           Od davnina svetski poznata i priznata u proizvodinji sadnica, Velika Drenova je sinonim srpskog kalemarstava. Topla, plodna moravska tenja koju rashlađuju vetrovi sa Gledića, Goča i Željina, vredne ruke ovih domaćina, njihovo znanje i iskustvo u kalemarstvu, poštenje sa kojim se rađaju odličan su spoj i garancija za uspešnu proizvodnju sadnica. Milioni proizvedenih sadnica i hiljade zadovoljnih kupaca najbolja su reklama za rasadnik OBAD.

 

          U svom višegodišnjem prisustvu na tržištu prijateljski saveti, kao stručnih i poštenih prodavaca, pomogli su mnogim kupcima da pravilno izaberu sadni materijal i na pravi način kvalitetno podignu svoje zasade.
          Za sva pitanja, Vaše nedoumice, želje ili zahteve oko nabavke ili ugovaranja kupovine za naredni period obratite se odgovornim iz Rasadnika " OBAD " Velika Drenova, i oni će Vam, uvek na pravi način, izać i u susret.

          Svoje višegodinje prisustvo u proizvodnji i prodaji sadnica omogoćili su nam i naši saradnici u maloprodaji. U mnogim poljoprivrednim apotekama, specijalizovanim radnjama i tržnim centrima možete naći naše proizvode.

Kontakt možemo ostvariti :

Popunjavanjem formulara na kontakt strani


Pišite nam na : info@rasadnikobad.com


Tel/faks: +381 (0) 37 725 281      Mobilni : +381 (0) 62 337 702

 


Svaka sadnica, u koju ovi vredni domaćini utkaju seme života, grejana je toplinom njihovih ruku i zalivena njihovim znojem. Milioni sadnica, koje je u svojoj dugogodišnjoj proizvodnji iznedrio rasadnik porodice Obradović, nastavilo je svoj vek u raznim krajevima sveta i bolja reklama od ove njima nije potrebna.
          Autor